Migracija i religijsko obrazovanje: uvidi iz austrijske perspetkive - Kraml, Martina (Zbornik radova međunarodnog teološkog skupa KBF-a u Splitu, 2021)
Migracija i religijsko obrazovanje: uvidi iz austrijske perspetkive